Logbear Oy

 

 

Logbear Oy on erikoistunut pienikokoisten metsäkoneiden ja niiden lisälaitteiden valmistukseen ja markkinointiin. Tuotevalikoimaan kuuluvat Logbear® F4000 ajokone, FH4000 korjuukone sekä FG016 kaatokoura.

 

Logbear on valmistanut metsäkoneita 1990-luvulta lähtien. Tuotekehityksen perustana ovat käytännön kokemukset puiden korjaamisesta pehmeiltä mailta pohjoisissa olosuhteissa. Pohjoinen sijaintimme on antanut vaativat testiolosuhteet niin lumen paksuuden kun pehmeitten soitten osalta, joka on yksi vahvuuksistamme.

Logbear metsäkoneilla voi suorittaa harvennusta ilman ajouria. Terveestä metsänhoidosta kasvaa tuottava puusto. Huolehdimme metsän ja koneyrittäjän paremmasta huomisesta ottamalla tärkeät yksityiskohdat huomioon niin koneidemme suunnittelussa, valmistuksessa kun jälkimarkkinoinnissakin.

 

Riuttolehto Oy laajensi liiketoimintaansa ostamalla joulukuussa 2013 osake-enemmistön Logbear Oy:stä. Yrityskaupan myötä monipuoliset metsäkoneratkaisut tulevat kasvamaan ja asiakkaille voidaan tarjota enemmän erilaisia vaihtoehtoja.

Yhdistelmäkone voidaan varustaa harvesterilla, jolloin siitä saadaan hakkuisiin ja lähikuljetuksiin sopiva korjuukone. Lisäksi valmistamme energiapuun korjaamiseen soveltuvia kaatokouria. Logbear-koneet soveltuvat erittäin hyvin ensiharvennuksiin.

Energiapuun käytössä on suuria mahdollisuuksia. Nuorten metsien hoidossa ja energiapuun korjuussa tämän kokoiset koneet ovat parhaimmillaan.

 
LR5Q2162